Proizvajalec robotskega sesalca

Lilin International Group Limited, ki ima svoja hčerinska podjetja v Shenzenu in Xiamenu, je velik profesionalni proizvajalec in ima neodvisen R&D center, ki je specializiran v razvoju in proizvodnji robotskih sesalcev.Z močno tehnično skupino... več

WIFI APP nadzorovani in robotski sesalni robot X5S

 


Lastnosti:


X5S je sesalni stroj s višjim robotskim robotom, ki ima dva ločena posoda za prah, drugi s sesanjem, drugi z vgrajenim rezervoarjem za vodo, največji vgrajeni rezervoar za vodo 300 ml.

Ima tudi višji sistem končnega lokaliziranja, ki ga ustvarjajo žiroskop, skupine zgornjih končnih infrardečih senzorjev in pospeševalni pretvorniki.

 

APP nadzor


Če želite začeti, prenehati, kadarkoli na svetu povsod poiščite svoj čistilnik robota, dokler je internet.

 

Več načinov čiščenja


Kot večina prejšnjih robotskih čistilnikov Lilina lahko očisti različne vrste nadstropij v načinu cik-cak, avto, čiščenje robov, čiščenje na kraju samem.

Toda X5S deluje bolje pri čiščenju cik-caganja po uporabi integrirane tehnologije lokalizacije INFRA-GYRO.


Rezervoar za vodo

 

Velik vgrajen rezervoar za vodo na posodo za prah z zmogljivostjo 300 ml, zaključuje 150-200 m2 mokrega čiščenja brez polnjenja vode.


Posoda za prah


Zamenljiv koš za smeti za suho čiščenje.


Velik LED zaslon


Z zaslonom LED za prikaz časa, delovnega stanja, kode napak, statusa akumulatorja in nastavite urnik dela.


Vsakodnevni sistem načrtovanja


Nastavitve čiščenja lahko nastavite od ponedeljka do nedelje z enostavnim konfiguriranjem daljinskega upravljalnika. Deluje, kot želite, in ponovno napolnite, kadar je napajanje nizko.


Samodejno polnjenje


Hitro postaja za samodejno polnjenje se lahko polni samo v treh urah.


Velik rezervoar za vodo in velik mop


Ima največji rezervoar za vodo 330 ml, ki je dovolj za 2-urno mokro čiščenje. Super mikro tkanine krpo je dobro pri čiščenju težkih umazanijo in je enostavno oprati.


Protitočni senzorji za zaščito robota


S serijo visoko natančnih infrardečih senzorjev ne bo padel stopnic višjih od 5 cm, medtem ko se večina čistilcev robotov opusti, če so koraki manj kot 8 cm.


Daljši delovni čas


2600mAh litij-ionska baterija podpira X5S delo več kot 2 uri po vsakem polnjenju. Včasih lahko dela več kot 2 uri, če ni preproge. Vendar pa le 3 ure zaračunajo, da jo povrnejo.