Proizvajalec robotskega sesalca

Lilin International Group Limited, ki ima svoja hčerinska podjetja v Shenzenu in Xiamenu, je velik profesionalni proizvajalec in ima neodvisen R&D center, ki je specializiran v razvoju in proizvodnji robotskih sesalcev.Z močno tehnično skupino... več

O nas

Lilin International Group Limited, ki ima svoja hčerinska podjetja v Shenzenu in Xiamenu, je velik profesionalni proizvajalec in ima neodvisen R&D center, ki je specializiran v razvoju in proizvodnji robotskih sesalcev.

Z močno tehnično skupino, naprednimi procesirnimi in inšpekcijskimi objekti ter odlično storitvijo, smo si pridobili ISO9001 certifikat kakovostnega sistema, ki ga je izdal DNV in prijavljamo se za ISO14000 okoljevarstveni certifikat. Medtem so naše letne prodaje dosegle USD50,000,000.  

Naknadno ponujamo tudi “celostno rešitev”, ki izboljšuje našo storitev velikemu številu zunanjih strank, ki prevladujejo.

Imamo neodvisno pravico uvoza in izvoza ter smo na začetku širitve mednarodnega posla, zdaj se veselimo še večjega sodelovanja s prekomorskimi strankami, na podlagi vzajemnih koristi. Če ste zainteresirani v katere koli naše izdelke ali storitve, nas prosimo kontaktirajte za nadaljnje informacije. Zmeraj se zanašamo na princip poštenosti, profesionalnega skupinskega dela, kakovosti, konkurenčne cene in celostne rešitvene storitve.