Proizvajalec robotskega sesalca

Lilin International Group Limited, ki ima svoja hčerinska podjetja v Shenzenu in Xiamenu, je velik profesionalni proizvajalec in ima neodvisen R&D center, ki je specializiran v razvoju in proizvodnji robotskih sesalcev.Z močno tehnično skupino... več

LIECTROUX brezžični dvojni električni mop in vosek s šobami za vodo in brizganjem voska, brezžičnim čiščenjem in voskanjem Robot F528A

F528A_01.jpgF528A_02.jpgF528A_03.jpgF528A_04.jpgF528A_05.jpgF528A_06.jpgF528A_07.jpgF528A_08.jpgF528A_09.jpgF528A_10.jpgF528A_11.jpgF528A_12.jpgF528A_13.jpgF528A_14.jpg

Ime izdelka: LIECTROUX F528A Akumulatorski dvojni spin električni mop in vosek z vodno pršilno in voščeno brizgalno funkcijo, brezžično mokro in voskanje robota

Št. Artikla: F528A

Barva: bela

Opomba:

Ta element je poseben za moping in čiščenje trdovratnega madežev na tleh, nima sesalne funkcije. Za absorbiranje krzna in las je bolje uporabiti čiščenje sesalca robota.


Opis:

Ta čistilec s funkcijami čiščenja in voska je namenjen čiščenju in sanaciji celotnega doma, kar dokazuje globinsko čiščenje, ne da bi to vplivalo na vašo tla. Primerno za več površin, vključno z lesom, ploščicami, marmorjem itd.

Naredite delo brez napora! Z mikrovlakenskimi blazinicami se ta čistilna sredstva sprostijo, dvigajo in blokirajo v umazaniji. Očistite in polirajte tla, medtem ko ubijate bakterije tako, da napolnite dezinfekcijsko sredstvo v rezervoar za vodo.

Raztegljiva kovinska cev za maksimalno udobje in vsestranskost.


Glavne značilnosti:

Večnamenski čistilec in vosek za čiščenje in sanitizacijo (100 odstotkov higiene):

Ta čistejša čopič učinkovito in naravno čisti les, ploščice, beton, skrilavec, marmor: široko paleto trdih talnih površin. Očistite težko dosegljiva območja brez težav za popolno čiščenje, primerna za vse različne talne površine. Vključena baterija z močjo 2600mAh zagotavlja dolgo avtonomijo, medtem ko je okolju prijazna. Mop in voščite svoj dom z istim izdelkom, brez napora, brez nereda, reči "da" do moči higiene.


Dva rotacijska diska visoke hitrosti:

Opremljeni z dvojno čistimi diski, ki se vrtijo pri visoki hitrosti in zagotavljajo večjo moč čiščenja (220-250 vrt / min, 6-9 kvadratnih metrov / minuto).

Njegov inovativen dizajn združuje dva različna elementa, ki omogočata čiščenje in poliranje vaših talnih oblog. S pritiskom na tipko postanete tla, ki so videti sijoče in čiste.


Velik, enostaven za polnjenje posode za vodo, en ključni razpršilec:

Velik, vgrajen rezervoar za vodo 220 ml, ki zagotavlja dolgotrajno delovanje, dovolj dolgo, da očistite svoj dom z enim polnjenjem. Šoba za vodo je pod nadzorom ključa, nameščenega na ročaju, za preprosto, takojšnjo uporabo in izjemno udobje. Ena tipka za aktiviranje, en ključ za čiščenje.


Ravnajte s podaljšljivo teleskopsko cevjo:


Samo pritisnite tipke na ročaju in aktivirajte funkcije, ki jih potrebujete. Priloženo s teleskopsko nastavljivo kovinsko cevjo. Visoko tehnološka, ​​ergonomična oblika ročaja, s trdnim in mehkim oprijemom, vam omogoča enostavno uporabo in brez fizičnega napora.


Dober material, inovativna tehnologija, odpornost proti tlaku:


Visokokakovosten, odporen material, prihaja z izmenljivimi in pralnimi vložki za čiščenje (mop in vosek). Izdelano za zmanjšanje napora, prihranek časa, energije in denarja.

 

Samozavestno načrtovanje, samozaključevanje in samodejno izklop:

Ko bo stala, se bo samodejno izklopila, prav tako se ne bi smela nasloniti na steno.

 

Specifikacije:

Nazivna napetost: 16,8V

Nazivna moč: 60W

Raven hrupa: manj kot 60dB

Kapaciteta akumulatorja (litij-ionski): 2600mAh

Čas polnjenja: 2.5H

Delovni čas:> 35min (Dry Mopping); > 20min (mokro rezanje)

Rezervoar za vodo: 220 ml

 

Znamka: LIECTROUX


Teža paketa: 4,2 kg

Velikost paketa (L x Š x V): 55,8 x 32,5 x 12,5 cm


Vsebina paketa: 1 x glavna enota, 2 kosa za voskanje, 2 x krpica za rezanje, 1 x napajalnik, 1 x zgornja ročica, 1 x kovinska teleskopska cev, 1 x merilni pokrov, 1 x uporabniški priročnik